La màgica olivera

by Xavier Baró

/
  • Compact Disc (CD) + Digital Album

    Includes unlimited streaming of La màgica olivera via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    ships out within 2 days

      €12 EUR or more 

     

1.
2.
3.
4.
5.

about

LA MÀGICA OLIVERA (Khlämor Records 2011)

01 A la plaça fan ballades
02 El Carril
03 La Catedral de Joglaria
04 Bac de Roda
05 El caçador i la pastora
06 Girona està sitiada
07 Lo nostre canal d’Urgell
08 La crema de Ripoll
09 Els joglars de Tagomago
10 Una història del Montsec
11 Per Sant Blai

Una invocació de la cançó tradicional primitiva. Barrejant cançons tradicionals i altres de pròpies, apareix un àlbum de cançons que semblen venir de molt lluny alhora que tenen la personalitat de l’autor. Des de la tètrica i salvatge A la plaça fan ballades, passant per la bellesa bucòlica i hipnòtica de El caçador i la pastora, a l’invocació irresistible de La catedral de joglaria, un recorregut per l’ancestral que desemboca a la solemne Per sant Blai. Amb la extraordinaria col•laboració de Jaume Arnella, cantant amb tota l’ànima.

ENDERROCK. Pere Pons.
“Quan hi ha veus que clamen per la renovació de la escena de la cançó del nostre país, un es pregunta quan arribarà el dia en que algú escolti amb la voluntat de sentir i otorgar la difussió que es mereix a un autor i un intèrpret de l’alçada d’un campanar como és Xavier Baró. Amb l’inspiració sempre aprop de l’abisme, Baró ha tornat a firmar un d’aquests treballs de primera referència que s’han de guardar sota set claus."

EL PERIÓDICO. Nando Cruz.
“El trobador lleidatà redimensiona el concepte d’ambició artística. Ja no grava discos, sinó que et trasllada a una altra dimensió, a una altra època, amb versos i instrumentacions que floten a dos pams de terra. Aquests temes apunten a una vida més alta”

JOSEP VICENT FRECHINA. La Caseta del Plater (Magazine digital)
“La Màgica Olivera, un treball inesgotable, desconcertant en la seua bellesa, on el cantautor d’Almacelles aconsegueix una identificació inaudita amb les foscors més impenetrables del cançoner tradicional. Ningú no ho havia fet abans amb aquesta clarividència”.

credits

released June 4, 2011

license

all rights reserved

tags

about

Xavier Baró Catalunya, Spain

contact / help

Contact Xavier Baró

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Xavier Baró, you may also like: